yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Kapı açıkken otomatik kapanma mekanizması sayesinde yangının çıbanladığı taraftan zararlı etkileri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam ettiği midein güvenlik marjı olarak da bileğerlendirilebilir. .

Yangın yönetmeliğine yönlü bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Ne yapılarda yangın merdiveni bulundurulması ile müteallik zorunluluk konstrüksiyonnın özelliklerine bakarak belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, örgünın tasarruf derslikı üzere faktörler yakıcı olmaktadır.

Hiç şüphe namevcut ki yangın felaketi, yıl zarfında can kaybına münasebet olan en koca etmenler arasındadır. Yangın felaketi epey gücük bir müddet içerisinde geniş alana yayılması ve hem yaşama hem de varlık yitirilmesine münasebet olması ile bilinmektedir. Özellikle bile faik bünyeda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında yaşama ve orospu kaybı artış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yöresel yönetimlerin kuma noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Yangın merdiven kapkaloriın en belirgin özelliklerinden bir ötekisi bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kesme merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Ekseri pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının doğruında bulunurlar ve kişilerin binaya tekrar girmeden dayanak seviyesine emin Yangın Çıkış Kapısı bir şekilde ulaşmalarını sağlamlarlar.

Merdivenin rahatliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, peklik, %100 projeye geçim ve orantılı paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden strüktürlmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

İmalat aşamalarında yeğleme edilen materyal, ekipmanın dayanım süresine vasıtasız etki etmektedir çünkü kullanım maksadı çok müşkül koşullar altında nöbetlevini koruyabilmesidir. Sertifikalı yangın bapsı tercih edilmelidir zira beniâdem hayat emniyetliği ile elden müntesip olan bir yapı malzemesidir. Kermen Doors olarak yapım kolünde ki nöbetletmelere sertifikalı tatminkâr yangın kapısı fiyatları sunabilmekteyiz.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu model yardımıyla kapı vahit bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

Yangın eğitiminde yangın kapısının kullanımını da bildirmek, nite davranılacağını ve panik halinde insanoğluın kendini riziko teşkil edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Report this wiki page